طرح تفصیلی نهاوند نیازمند بازنگری
نایب رئیس شورای شهر نهاوند با بیان اینکه طرح تفصیلی و جامع نهاوند به عنوان سند توسعه و نقشه راه شهرداری و برای توسعه شهر تهیه شده است، گفت: این سند به دلایل نقص موجود در جامع نگری، نیازمند بازنگری است.
محمد صامد جهانیان گفت: برای رسیدن به یک شهر توسعه یافته باید طرحهای توسعه به صورت همه جانبه در ابعاد فرهنگی، تفریحی و ورزشی طراحی و تدوین شود که طرحهای جامع و تفصیلی می تواند این هدف عمده را برآورده سازد.
جهانیان داشتن برنامه و نقشه راه را از عوامل مهم و تاثیر گذار بر روند توسعه شهر ذکر کرد و گفت: یکی از دلایل توسعه شهری علاوه بر رفع محدودیت های اعتباری و توزیع مناسب اعتبارات، برنامه ریزی هدفمند است که این برنامه در قالب تهیه سند چشم انداز و سند توسعه تعریف می شود.
وی ادامه داد: شهر نهاوند مشکلات عدیده ای دارد که برای توسعه آن و رفع تنگناهای موجود، برنامه ای جامع نیاز است اما متاسفانه سند توسعه نهاوند آنگونه تنظیم نشده که معضلات شهری را کاهش دهد. نایب رئیس و سخنگوی شورای شهر نهاوند اظهار داشت: مهمترین عیبی که در سند توسعه جامع شهر نهاوند دیده می شود، کاهش دادن محدوده شهر، کاربریها و ضوابط تراکم است که باید در این زمینه تجدید نظر شود.
محمد صامد جهانیان بیان داشت: درسند توسعه شهری ،جامع نگری لازم در خصوص سرانه های شهری مانند سرانه های فرهنگی، ورزشی ،تفریحی به عمل نیامده و در برخی موارد جانمایی اماکن فرهنگی در آن لحاظ نشده است.
جهانیان با اشاره به این موضوع که نقش مهم و حیاتی شورای شهر در جهت دادن به فعالیت های شهرداری و همسو کردن آن با عمران و آبادانی شهر و اجرایی کردن انتظارات مردم انکار ناپذیر است، افزود: ما به عنوان اعضای شورای اسلامی شهر، سوگند یاد کردهایم که از حق و حقوق شهروندان دفاع کنیم و اگر در این خصوص، کمتوجهی کنیم در قبال سوگندی که یاد کردهایم، مسئول هستیم.
وی عنوان کرد: با تصویب بودجه ۲۵ میلیارد تومانی شهرداری نهاوند در سال آینده افق و چشم انداز توسعه شهری نهاوند ترسیم می شود چراکه نگاه شورای شهر به بودجه سال آینده شهرداری نهاوند یک نگاه تخصصی برای تحقق آن بوده است. نایب رئیس و سخنگوی شورای شهر نهاوند گفت: بیشترین منبع درآمد و تحقق بودجه شهرداری منابع پایدار است که عوارض نوسازی، کسب و پیشه و پسماند نیز از محل درآمدهای پایدار محسوب می شود.
جهانیان در مورد موانع ۱۰ ساله عدم بهره برداری از ترمینال جدید شهر نهاوند گفت: متاسفانه از روز اول جا نمایی مکان احداث ترمینال اشتباه بوده است اما در حال حاضر برای افتتاح این پروژه باید اول راه های ورودی و خروجی ترمینال تغییر کند.
جهانیان وجود بافت فرسوده و قدیمی، خیابانهای کم عرض و قدیمی، ترافیک، سد معبر و عدم اجرای پروژه های مهم شهری را از مهمترین مشکلات شهر نهاوند بیان کرد و گفت: برای حل این مشکلات نیاز به برنامه و اجرای صحیح آن است که شورای شهر نهاوند این مراحل را انجام داده است.
وی گفت: نظام شورایی یک نظام قوی و موثر برای مدیریت کارهای شهری و مدیریت برنامه های شهری است که مهمترین اولویت آن برنامه ریزی و داشتن اطلاعات درست از آسیب شناسی مشکلات شهر است.
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.