تخصصی شدن ساختمانهای تجاری
شهردار شیراز گفت: به گسترش ساختمانهای تجاری مانند پاساژ و مغازه اعتقاد ندارم و از ابتدا به دنبال آن بودم که ساختمانهای تجاری شیراز به تدریج تخصصی شود.
علیرضا پاک فطرت در این رابطه اضافه کرد: بحث این دو ساختمان خیابان زند نیز همین است و بر خلاف تصور برخی افراد، بنابر ایجاد چند بوتیک و مغازه نیست بلکه شهرداری به دنبال آن است که این دو ساختمان، مرکز تجاری لوازم پزشکی شود.
وی خاطرنشان کرد: فروش لوازم پزشکی مانند لنز، سمعک و بسیاری موارد دیگر شبیه آن در شیراز مکان مشخصی ندارد و این موضوع با وجود قطب پزشکی بودن این شهر و تعداد زیاد افرادی که به قصد استفاده از بحث بهداشت و درمان به شیراز میآیند، همخوانی ندارد.
پاک فطرت ابراز داشت: اگر ساختمان تخصصی و مجموعه این چنین در شیراز موجود باشد از هر استانی که وارد شیراز شوند می دانند اینگونه وسایل و … را باید از کجا تهیه کنند. وی با بیان اینکه این مراکز موجب کاهش گره های ترافیکی در معابر مرکزی شهر می شود، افزود: اینگونه طرح ها رونق اقتصادی و رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.
شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: طرح درآمد پایدار یا طرح جامع اقتصاد شهری باید توسط وزارت کشور و بنابر مصوبه مجلس شورای اسلامی محقق شود.
وی ادامه داد: بودجه شهرداری بر اساس مصوبات شورای اسلامی شهر و در راستای برنامه پنج ساله تدوین شده و در آن برنامه، یک قسمت عمده بحث پروژهها است که بیان شده هر پروژه چقدر هزینه دارد و این اعتبار چگونه باید تامین شود. وی بیان کرد: از این منظر میتوان گفت برنامه پنج ساله شهرداری طرح پنج ساله اقتصادی، عمرانی و فرهنگی نیز محسوب میشود.
شهردار شیراز بیان کرد: اما اگر طرح خاص اقتصاد شهری مد نظر باشد باید آن را در بخش درآمدهای پایدار و در سطح مجلس شورای اسلامی پیگیری کرد.
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.