چارچوب جامع بازآفرینی شهری پایدار
قسمتی از چارچوب جامع بازآفرینی شهری پایدار در پایین مطالعه بفرمایید:
مقدمه؛ معرفی چارچوب جامع بازآفرینی شهری پایدار
مروری بر عملکرد پیشین شرکت عمران و بهسازی شهری ایران و نیز مجموعه اقدامات پی ش بینی شده و در پی ش روی، نبود چارچوب نظری و نظام مند در فرایند بازآفرینی شهری در ایران را نمایان ساخت. نبود چنین چارچوبی همواره کج روی ها و موازی کاری های بیشمار، عدم انطباق برخی اقدامات با اهداف اصلی بازآفرینی شهری و درنهایت خ لاء ها و آسیب های جبران ناپذیری را سبب گردیده است.
چارچوب جامع بازآفرینی پایدار شهری بمنظور گردهم آوردن کلیه اقدامات شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران حول یک محوریت واحد نظری تنظیم شده است . هدف از تنظیم این چارچوب ، عملیاتی کردن سندملی عمران و بهسازی شهری در یک فرایند علمی است که بهبود عملکرد، ارتقای بهره وری و تاثیر گذاری و مبارزه با تفکر درو ن گرای افراطی را سبب خواهد شد. این چارچوب نظری بر اساس ترسیم جایگاه موجود و مقصد مطلوب سعی در ت رسیم راه های دستیابی به چشم انداز مطلوب در اسناد بالادست شرکت مادر را دارد.
این سند ضمن تعریف بیانیه چش مانداز و بیانیه ارزش ها، به معرفی اهداف کلان، راهبردها، تاکتیک ها و برنامه ها پرداخته است . اهداف کلان، راهبردها و تاکتیک ه ا بعنوان اصولی کلی و یکسان در کلیه نهادها و دستگا ه های مسئول و متولی در امر بازآفرینی شهری و در قالب اصول فرابخشی معرفی شده اند. این اصول می توانند در تمامی این ارگان ها در دستور کار قرار گرفته و بر اساس ماموریت سازمان ی ویژه اشان در فرایند بازآفرینی شهری پایدار، برنامه اجرایی[برنامه ها و اقدامات] ویژه خود را تعریف کنند. در این میان همچنین نقش شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به عنوان متولی امر بازآفرینی شهری در باف تهای هدف، عامل پیوند دهنده و هدای تکننده این شبکه همیاری در تحقق بازآفرینی شهری پایدار است. چارچوب تدوین شده بیش از همه در تدوین و هدایت برنامه اجرائی شرکت مادر چه در زمینه اقدامات نرم افزاری و چه سخت افزاری مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. همچنین این چارچوب نظری با ارائه شاخص های کیفی امکان ارزیابی اصولی و منطقی و فارغ از پیش فرض های تجربی را فراهم خواهد ساخت. در این نوشتار نخست "روش و فرایند تدوین چارچوب مذکور"،" اسناد پشتیبان و بکاررفته در تدوین چارچوب " و "تعریف مفاهیم پایه" ارائه گردیده است. سپس یافته ها به صورت کلی در قالب یک نمودار تصویری و نیز به صورت تفصیلی شرح داده شده اند. در نهایت برای مشخص شدن نحوه بهره برداری از این چارچوب نمونه هایی از ماتریس ها و جداول قابل پیش بینی به عنوان خروجی ها در حوز ه برنامه ریزی نمایش داده شد ه اند.
انتشار شهرسازی آنلاین
رمز فایل: www.shahrsazionline.com
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.