معماری اسلامی ایرانی، دغدغه شهرسازی
معاون تلفیق بودجه، حقوقی و امور مجلس وزارت راه و شهرسازی گفت: شهرسازی بر مبنای معماری اسلامی ایرانی از دغدغه های جامعه است که در سیاست های کلی و قانون برنامه پنجم توسعه نیز بر آن توجه شده است.
علیرضا محفوظی اظهار داشت: این نوع معماری، در تاریخ معماری ایران جایگاه رفیعی دارد و همواره بر رعایت آن تاکید شده و امروزه نیز از مطالبات و تکالیف جدی رهبری در سیاست ها و قوانین کلی نظام است.
وی با تاکید بر پیگیری ضوابط و معیارهای این نوع معماری در شهرسازی گفت : قانونگذاران، شرایط اجرای این نوع معماری را، تسهیل و برای متقاضیان الزام آور کرده اند.
محفوظی ادامه داد: احیا و بازسازی بافت های فرسوده شهری نیز از ظرفیت های پنهان و دغدغه های دیگر جامعه امروزی است که وزارتخانه های مرتبط، تلاش گسترده ای را برای تصویب قانونی در حمایت از این اقدام، مدل سازی، تعیین و تشخیص چارچوب ها و مقررات آن در مجلس شورای اسلامی کرده اند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: اولین اولویت استان ها نیز در توسعه فضاهای شهری باید علاوه بر توسعه افقی شهرها، توسعه درونی، یعنی همان توجه به بافت های فرسوده شهری باشد.
محفوظی گفت: نگاه بنگاهی و اقتصادی که در حال حاضر در بافت های فرسوده شهری کشور حاکم است، باید خارج شود و نگاه نظارتی، حاکمیتی و با توجه به قانون احیا و بازسازی بافت های فرسوده باید جایگزین این نوع دیدگاه ها شود.
وی حمایت خود را از تسهیل و اجرای شرایط این قانون اعلام کرد و از تداوم اجرای مسکن مهر نیز به عنوان یکی دیگر از مهمترین ضرورت ها و نیازهای اساسی جامعه و دولت دهم نام برد.
معاون تلفیق بودجه، حقوقی و امور مجلس وزارت راه و شهرسازی توضیح داد: تیم مشاوره ای رئیس جمهوری منتخب، اهتمام ویژه ای بر تقویت نقاط قوت و رفع کاستی های موجود، تامین اعتبار و زیرساخت های لازم این ماموریت اصولی دولت نهم و دهم برای به سرانجام رساندن و ایفای مطلوب وظایف این بخش دارد.
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.