طرح تفصیلی همدان نیازمند بازنگری
شهردار همدان با بیان اینکه طرح تفصیلی شهر همدان نیازمند بازنگری است، گفت: شهروندان همدانی برای اداره بهتر شهر مشارکت کنند.
حمیدرضا یوسفیان که پس از برگزاری جلسه ملاقات عمومی وی با شهروندان منطقه یک همدان که در راستای آگاه سازی مردم از برنامه های وی انجام شد، گفت: مدلی که امروز برای مدیریت شهری با منتخبین مردم در دوره چهارم شورای اسلامی شهر همدان مدنظر است، مدل توانمندسازی اجتماعی است.
شهردار همدان در تعریف “مدل توانمندسازی اجتماعی در مدیریت شهری همدان” بیان داشت: این مدل یعنی مشارکت شهروندان در اداره شهر که در هسته های پژوهشی و تخصصی و همه موارد برای بهتر خدمت کردن و فرصت سازی برای نخبگان، اساتید دانشگاه و حتی کسانی که در محلات دارای تجربه و نظراتی هستند، مدنظر قرار می گیرد.
شهروندان باید در اداره شهر دغدغه داشته باشند
وی با تاکید بر اینکه همدان دارای ۷۴ محله مصوب است که تحت مدیریت چهار منطقه به سر می برند، ابراز امیدواری کرد: شهروندان در اداره شهر دارای دغدغه شوند و بتوانند حضور جدی داشته باشند تا خدمات شایسته ای در راستای احقاق حقوق شهروندان و مطالبات برحق آنها صورت گیرد.
شهردار همدان عنوان داشت: مطالبات مردمی نیز مطالبات تعریف شده ای است که با هدایت و حمایت سرمایه گذار و تدوین و مدیریت و برنامه های مناسب گام های موثری در راستای خدمت به مردم برداشته خواهد شد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه نقاط مغفول مانده همدان در حوزه شهری از دیدگاه شما چیست؟ اظهار داشت: ترافیک، باغات سطح شهر، موضوع گردشگری، اصلاح ساختار اداری شهرداری، پرداختن به مناطق حاشیه ای شهر و فراهم کردن زیرساختهایی که در اجرای ماموریت های طرح جامع شهر همدان تدوین شده است از اولویت های اصلی این موضوع است.
طرح تفصیلی شهر همدان نیازمند بازنگری است
یوسفیان همچنین بر لزوم بازنگری طرح تفصیلی در شهر همدان صحه گذاشت و ادامه داد: در سطوح کاربری های عمومی مشکلاتی در همدان وجود دارد چراکه مردم علی رغم اینکه مالکیت در قانون اساسی را محترم می دانند اما در حال حاضر املاک و مستغلاتی در همدان داریم که بلاتکلیف است و باید از طریق مراجع ذی صلاح در خصوص وضعیت آنها اقدام شده و کارهای کارشناسی بر آنها صورت گیرد.
شهردار همدان با بیان اینکه موضوعاتی در اجرای رینگ ها در شهر همدان وجود دارد، گفت: بحث پرداختن به حریم و اجرای ماده ۹۹ قانون را در برنامه داریم که مکانیزم های اجرایی آن را تدوین می کنیم. وی تاکید کرد: با توجه به همه موارد عنوان شده انشالله امیدواریم فضایی فراهم شود تا بتوان خدمت رسانی مطلوبی را رقم زد.
یوسفیان همچنین توزیع متوازن درآمدهای شهری و پرداختن به تمرکززدایی از حد شهر و برهم زدن اغتشاشی که در میدان مرکزی(میدان امام خمینی) همدان وجود دارد را مورد تاکید قرزار داد.
شهردار همدان تاکید کرد: از همه موارد عنوان شده مهمتر، پرداختن به بافت فرسوده و بازار همدان به عنوان کهن بازار ایران زمین است که نشانی از هویت و تاریخ ماست. وی بیان داشت: وضعیت بعضی از کاروانسراهای همدان به دلیل اینکه بحث میراث فرهنگی و یا شهرداری داشته تعیین تکلیف نشده اند و هویت و کارکرد این راسته ها و بازارها مختل شده است.
برخی کاروانسراهای همدان به محل های متروکه تبدیل شده اند
یوسفیان با بیان اینکه راسته های قدیمی در شهر همدان مباحث گردشگری هویتی و زیست شناسی دارند که متاسفانه مدیریت نشده اند، گفت: راسته های تاریخی همدان هویت خود را از دست داده اند و کاروانسراها به محل های متروکه تبدیل شده اند.
شهردار همدان در بخش دیگری از گفتگوی خود در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه جایگاه رسانه در شهرداری جدید چگونه خواهد بود نیز گفت: رسانه رکن چهارم جامعه است و ما دوست داریم همانگونه که در آینه نگاه می کنیم و واقعیات را می بینیم در آینه و دیدگاه مردم از منظر رسانه نیز کارها و اشتباهات خود را رصد کنیم.
من تعامل با تمام رسانه ها را وظیفه خودم می دانم
وی تاکید کرد: من تعامل با تمام رسانه ها را وظیفه خودم می دانم و نقدهای کارشناسی خبرنگاران را با تمام وجودم پذیرا هستم. یوسفیان با بیان اینکه نقد رسانه نقدی مردمی است، تاکید کرد: اگر ما بتوانیم هوشمندانه انتخاب کنیم در راستای برطرف کردن دغدغه های مردم باید گام برداریم چون مشارکت اینجا است.
شهردار همدان گفت: رسانه ها نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا بهترین نقش را در مشارکت مردمی دارند. وی در پایان سخنانش در تاکید گفت: به طور قطع جایگاه رسانه در شهرداری جدید ارتقا خواهد یافت.
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.
ضمن تشکر از نگاه موسع جناب آقای شهردار
به وضع بسته شهر و معابر آن که لزوم بازنگری در طرح تفصیلی و اصلاح ساختار هندسی خیابان ها با نگاه بلند مدت که در بردارنده پاسخگویی به تردد سواره و پیاده شهر وفضاهای سبز و سایر نیازهای امروز و آینده شهروندان بعد از مرحله بلند مرتبه سازی ها که در اول اعتمادیه در خیابان سلحشور و بهاران و… در حال انجام است کمبود فضاهای سبز موجود و معبرهارا دقیقا می شود پیش بینی کرد که پاسخ گوی نیاز آتی نخواهد بود لذا توجه به تعریض و فضاهای سبز و فرهنگی و ورزشی و خدمات مورد نیاز ضروری ترین نیاز شهروندان در این قسمت از شهر ضرورت دارد – لذا اقدام آن جناب موجب امتنان شهروندان خواهد شد.
با سلام
با سپاس فراوان از اعلام دیدگاه خود در این باره بسیار مناسب و مفید بود.
با تشکر